Thonjtë

Quhen 'thonj arkivoli', por duken më mirë seç tingëllojnë!

Shkruar nga Anabel

28 Gusht 2021

Quhen 'thonj arkivoli', por duken më mirë seç

Po, thonjtë katrorë, ovalë apo ato në formë bajame - të gjithë duken mirë, por le t'i hedhim një sy formës së thonjve që u bë e famshme së fundmi dhe vazhdon të jetë e tillë: "thonj arkivoli". Tingëllon sikur janë thonjtë që do të bëje për Halloween, por jo. Janë forma ideale për vajzat që duan thonj shumë shumë të gjatë, edhe pse mund t'i përshtasni me çdo gjatësi.

Forma e "arkivolit" te thonjtë u bë shumë e popullarizuar në Instagram kohët e fundit. Nëse s'i keni provuar, çfarë po prisni? Zgjidhni një nga dizajnet e mëposhtme dhe rezervoni orarin e radhës:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawn (@dawn_yn_mentor)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eri ishizu (@erierinailz)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chaun ?? (@chaunlegend)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Yasuda / NailArtist (@naominailsnyc)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karirenize Guerrero (@karisnailart)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Na Ho (Nia) (@nails_and_soul)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Yasuda / NailArtist (@naominailsnyc)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karirenize Guerrero (@karisnailart)

#11

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pretti Nails (@prettinails)

#12

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E N D R E (@tendrehands)

#13

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

#14

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chaun ?? (@chaunlegend)

#15

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

#16

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Minerva (@nail_swag)

#17

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? (@dianamarienailz)

#18

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

#19

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails)

#20

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tahsiyn (@thenailphilosophy)

#21

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYC NAIL TECH (@lovetrenna)

#22

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYC NAIL TECH (@lovetrenna)

#23

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails By Fariha Ali (@nailjob)

#24

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Yasuda / NailArtist (@naominailsnyc)

#25

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Hang Nguyen aka Moon ? (@thehangedit)

#26

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Che?ri Luxury Press On Nails? (@cheripressons)

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI