Real Estate

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për të bërë, le të futemi brenda këtij jahti!

Shkruar nga Anabel

25 Gusht 2021

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse menduat se i kishit parë të gjitha, kur bëhet fjalë për modele inovatore të super-jahteve luksoze, ky koncept i ri hibrid mund t’ju vërtetojë të kundërtën.

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Koncepti 65 metra ka një pamje unike të përbërë nga mure të mëdhenj prej qelfi reflektues, 5 pishina, një kinema në ajër të hapur dhe sigurisht, shumë dhoma. E krijuar nga një studio me bazë në New York, Gill Schmid Design, në bashkëpunim me Lateral Naval Architects, anija do të pajiset me një sistem novator E-Hybrid, duke mbajtur bateritë si burim kryesor të energjisë.

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Zona e Wellness ka sauna, yoga, klub plazhi, garazh me lodra etj. Kuzhina kryesore ka një tryezë të posaçme për kuzhinierin, një dhomë fermentimi, një “laborator kërpudhash”, banak për sushi si dhe një bar me kafe, kokteje e pije të tjera.

Më mirë, shiheni vetë:

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Nëse s’keni ndonjë gjë më të mirë për

Burimi: CNN

MOS I HUMBISNI