Sex

Fakte që me siguri s'i dinit për seksin gjatë periodave

Shkruar nga Anabel

20 Gusht 2021

Fakte që me siguri s'i dinit për seksin gjatë periodave

Fakte që mund të shuajnë dilema që s'i thoni me zë të lartë!

1. Duhet të përdorësh masa mbrojtëse për të krijuar një barrierë

Jo vetëm që do ta keni më të lehtë për t'u pastruar më vonë, por mbroni veten nga çdo infeksion apo sëmundje e mundshme.

2. Pozicioni është gjithçka

Të jesh sipër partnerit gjatë atyre ditëve s'është dhe aq ide e mirë. Gjeni pozicionin që i bën të gjithë të lumtur.

3. Seksi në dush mund të jetë qejf, por bëni kujdes!

Duket sikur periodat nuk janë shqetësim nëse jeni në dush, por në fakt duhet të bëni kujdes me të tjera gjëra. Thatësira në dush shkakton probleme, shenjat e gjakut gjithashtu...

4. Sërish mund të mbeteni shtatzënë

Po, kështu siç e dëgjuat, por sidoqoftë shanset janë të pakta.

5.  Seksi gjatë periodave e çon intimitetin në nivel tjetër

Sigurisht për këdo është ndryshme, por që partneri të kërkojë të bëjë seks gjatë periodave kërkon besim dhe nivel tjetër rehatie. Prandaj intimiteti i krijuar është për t'u vlerësuar.

6. Dhimbjet e ciklit reduktohen

Seksi gjatë ditëve të menstruacioneve çliron dhimbjet dhe ju! 

7. Shijon shumë!

Sepse jeni më të eksituara se zakonisht. 

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI