Flirt

Lidhjet në distancë janë të tmerrshme por këto mesazhe seksi do t’jua lehtësojnë jetën!

Shkruar nga Anabel

17 Gusht 2021

Lidhjet në distancë janë të tmerrshme por këto mesazhe

Thuhet se dashuria e vërtetë shihet në sfida të tilla si lidhjet në distancë. Shumë çifte nuk arrijnë dot t’i mbijetojnë largësisë dhe të tjerë e ndërpresin lidhjen që në momentin kur ky problem shfaqet. Nëse ju jeni në këtë situatë tani, por ende nuk jeni dorëzuar (dhe ndoshta as nuk ju shkon në mendje një gjë e tillë), ju lumtë për durimin. Tani, dikush t’i dërgojë një nga këto mesazhet tjetrit dhe le ta ndjeni njëri-tjetrin më afër me zemër (dhe jo vetëm)...

#1

Isha në krevat duke të menduar ty. Besoj mund ta imagjinosh se çfarë kisha në mendje.

#2

E vetmja gjë që dua është të të shoh në shtratin tim.

#3

Sapo dola nga dushi dhe më lindi dëshira për t’i shkruar zemrës sime. Akoma lakuriq, meqë ra fjala.

#4

Bëra ca foto shumëëë seksi, por nuk di cilën të dërgoj.

#5

Kam parë një ëndërr të ndyrë mbrëmë. E gjen dot se çfarë?

#6

Mendoj se është koha për një takim në Skype. Kam ca gjëra të rëndësishme që duhet të shohësh ;)

#7

Po mendoj sa seksi dukeshe në atë fustanin (bluzën, këmishën etj) që kishe veshur. Herën tjetër që do ta shoh, nuk do ta kesh veshur për shumë gjatë.

#8

Dua që trupi yt të jetë i ngjeshur pas të timit. Mundësisht pa rroba në mes.

#9

Po numëroj ditët derisa të kthehesh në krahët e mi dhe përsëri në shtratin tim.

#10

Kam nevojë për duart e tua kudo në trupin tim.

#11

Vazhdoj të shoh fotografinë time të preferuar tënden dhe nuk ndaloj dot së menduari për buzët e tua.

#12

Të dëshiroj kaq shumë. Gjërat që do të të bëja janë skandaloze për t’i diskutuar me mesazh.

#13

Nuk ndaloj dot së pari foton që më çove. Je kaq seksi!

#14

Nuk ndaloj dot së menduari për kohën kur [një kujtim seksi].

#15

Mos duhet t’i jap vibratorit tim emrin tënd, që të mos ndihem kaq vetëm mbrëmjeve?

Burimi: Bustle