Udhetim

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në Instagram!

Shkruar nga Anabel

12 Gusht 2021

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në

“Liqenet e Jezercës, Alpet Dinarike. Një tjetër perlë në kufirin natyror midis Shqipërisë dhe Malit të Zi! Tashmë nuk ju duhet një paketë roaming kur udhëtoni në Mal të Zi, sepse mund të përdorni të njëjtën paketë që keni edhe në Shqipëri, mjafton të ndryshoni Netwok, nga Automatic ta ktheni në Manual- Roaming on dhe qëndroni të lidhur me të gjithë. #kudomeVodafone”.

Ishte ky një ndër postimet e shumta që Anxhi Çeliku, ka nisur të bëjë në instagram, gjatë rrugëtimit të saj për të eksploruar vende interesante në Shqipëri e përtej saj, e duke i përcjellë emocionet që ajo përjeton dhe informacionet interesante që mbledh, me miqtë e saj virtualë, përmes instagramit e përmes rrjetit Vodafone, që e gjen të aksesueshëm kudo ku shkon. E sigurisht që tarifat 0 të roaming në të 6 vendet e Ballkanit Perëndimor, pra në Kosove, Bosnjë, Serbi, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, e ndihmojnë tashmë edhe më shumë, që të postojë edhe në kohë reale gjithçka që ajo dëshiron të publikojë. Siç e bën këtë gjë edhe në zonat më të thella e malet e larta, ku gjithashtu e ka me vete rrjetin Vodafone.

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në

Të tilla eksperienca fantastike, ka kohë që po i përcjell përmes instagramit të tij edhe një tjetër udhëtar po kaq pasionant, një nga tourist guide më simpatik, Fation Plaku, arkiva fantastike e të cilit u postua një muaj më pare edhe në instagramin e Vodafone Albania.

Fationi edhe Anxhi janë bërë kështu brand ambasadorë të fushatës #kudomeVodafone, që Vodafone Albania nisi gjatë kësaj vere në social median e saj, me qëllim promovimin e Shqipërisë sonë të bukur e të panjohur ende, përmes teknologjisë dhe rrjetit të gjerë e të fuqishëm Vodafone. Të dy këta udhëtarë të apasionuar, po vazhdojnë të na përcjellin nga çdo stacion ku ndalojnë, në fusha, dete e male, në kohë reale, eksperiencën e tyre, përmes rrjetit Vodafone që është fleksibël dhe i aksesueshëm lehtësisht për këdo si ata, që janë të apasionuar pas natyrës e që zgjedhin të jenë në kësi udhëtimesh eksploruese.

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në

Fationi dhe Anxhi, janë bërë dëshmitarë të kësaj të vërtete, që po e përjetojnë në çdo rrugëtim të tyre. Në tour- et që Fationi organizon janë të shumtë dhe turistët e huaj që vijnë për të shijuar Shqipërinë e që e shpërndajnë këtë eksperiencë duke përfituar nga Vodafone Tourist Pack, paketa me 1500 lekë, me 20 GB internet, qindra minuta e sms kombëtare e ndërkombetare për plot 21 ditë. E ndërsa të huajt po vijnë gjithmonë e më shumë në Shqipëri, ka shumë shqiptarë që vazhdojnë të zgjedhin të pushojnë e udhëtojnë jashtë kufijve. Sigurisht që Vodafone ka paketa favorizuese edhe për ta. Jo vetëm se është rrjeti me shtrirjen më të gjerë në Europë e botë, por ofron dhe një plan shumë të favorshëm roaming për çdo vend të Europës e botës: për të shmangur tarifat për njësi dhe për të mbajtur nën kontroll shpenzimet pas përfundimit të planit tarifor/njësive aktive të paketës, klientët Vodafone mund të aktivizojnë paketën internet roaming  (1.5GB  Europe, SHBA, Kanada) që konsiderohet produkti best seller i paketave aktuale roaming (i vlefshëm për Europe, SHBA, Kanada) për klientët me parapagesë dhe ata të planit tarifor “Next”. Kjo paketë, e cila kushton vetëm 1,300 lekë dhe përmban 1.5 GB, vlen për dhjetë ditë. Klientët “Next” përfitojnë dyfishin e internetit të kësaj pakete, pra 3 GB me te te njejtin çmim

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në

Dhe të gjithë ata, të cilët shpirti i aventurës i nxit të eksplorojnë destinacionet më të largëta dhe ekzotike, paketa Vodafone “Rest of the world” i shoqëron kudo.

Pra askujt s’i mbetet gjë tjetër, veçse të planifikojë çfardo lloj pushimi apo udhëtimi, brenda apo jashtë Shqipërisë, të bëjë gati valixhen e të niset i qetë, sepse kudo që të jetë, do të kenë me vete rrjetin e shpejtë e të sigurtë Vodafone. #kudomeVodafone është garancia e vetme dhe e dëshmuar tashmë, nga çdo cep i Shqipërisë e përtej saj.

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në

Udhëtoni, pushoni, shijoni dhe mos harroni: bëni post në