Celebrity

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni ~veshjen e plotë~

Shkruar nga Anabel

6 Gusht 2021

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Pavarësisht se u kthye kohët e fundit nga planeti i largët i Chromatica*, Lady Gaga vazhdon të na kujtojë se është alienja më e veçantë në Tokë. Aktorja e "House of Gucci", u pa këtë javë në një set sportiv nga Marc Jacobs dhe nëse do shihnit vetëm pjesën lart të fotos do mendonit se Gaga po shkon në palestër, për një shëtitje apo vrap, por nëse zbrisni më poshtë, kuptoni se nuk është aspak ashtu.

*Chromatica - referuar emrit të albumit të këngëtares.

Lady Gaga ka veshur një palë çizme të gjata me platformë shumë të lartë dhe taka edhe më të larta, shoqëruar me një çantë mini.

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Duket se këngëtarja po i rikthehet stilit të saj gjatë viteve 2010, ku këpucët me taka dhe me platformë shumë të lartë bërtisnin "Lady Gagaaaa". Ja si duken dhe disa nga veshjet e saj kohët e fundit:

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Megjithatë, si një kameleon, këngëtarja mund të duket edhe kështu:

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni

Do mendoni se Lady Gaga po shkon në palestër, deri sa të shihni