Style Tips

E dini çfarë do vishni më shumë këtë vjeshtë?

Shkruar nga Anabel

3 Gusht 2021

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

E dimë që është fillim gushti dhe vjeshta duket larg, por s'është dhe aq! Ndonëse keni akoma kohë dhe mund ta shijoni të qetë plazhin, bëni mirë të dini se çfarë do të shihni më shpesh rrugëve të qytetit (dhe sigurisht në Instagram) këtë vjeshtë!

1. Këmisha me vija, shumë këmisha me vija!

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

2. Këtë lloj xhakete 

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

3. Kostumet e përditshme do të jenë trendi i sezonit tjetër

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

4. Xhinset e gjera

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

5. Çizmet "chunky" deri tek gjuri

E dini çfarë do vishni më shumë këtë

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI