Horoskopi Mujor

Susan Miller Horoscope for August 2021: Aries and Taurus

Shkruar nga Anabel

2 Gusht 2021

Susan Miller Horoscope for August 2021: Aries and Taurus

Susan Miller Horoscope for August 2021: Aries and Taurus

You have been busy at work, which may surprise you because many of your friends are on vacation and generally enjoying a quiet life. The reason you can be very busy in August is that you can work in a seasonal business where July and August are preparatory months for gifts and fun at the end of the year. If you take a vacation in August, you may be determined to lose the few pounds you have gained.

A vacation or weekend away where you can enjoy sports you will enjoy, including walking, brisk walking, jogging or other outdoor activities. Being active will be fun because you are known to be an athletic sign - after all, you are ruled by Mars. Being active helps you compensate for stress.

The events of Friday, or close to it, on August 6th, can worry you when a big expense you had not expected to come to light. This will not be anyone's favorite day as Uranus, the surprise planet, will challenge the Sun, causing shock. To make things harder, Saturn will put pressure on you at the same time, so you will have to pay.

It could be the cost of a recent trip or an expense you set for the baby. The family will be kind enough to resolve this financial stalemate and can give you money at the end of August.

The new moon in Leo, August 8, will bring hardship to a romantic relationship. You may feel that things have not gone in the right direction and may require a lot of effort to get the relationship back on track. Again, the topic of money will be important and seems to be either at the root of the problem or a strong contributor to it.

If you do not have a love affair that is causing stress, then it may have to do with the need to care for a child, or the work you are doing on a creative project. Stay optimistic because finances can change for the better, better than you think.

Në të vërtetë, pavarësisht nëse jeni i vetëpunësuar ose punoni për të tjerët, paratë do të vazhdojnë të vinë, kështu që situata nuk është aq e tmerrshme sa mendoni. Marsi, planeti sundues, tani në sektorin punës së përditshme, do të sigurojë që të jeni në gjendje të sillni para të konsiderueshme.

Rrethoni Hënën e plotë, të dielën, 22 gusht, si një moment brilant i muajit - kjo Hënë do të fillojë të japë mesazhin e saj që më 20 gusht dhe do ta sjellë mesazhin përfundimtar deri në 26-27 gusht. Një mik apo anëtar i familjes mund të organizojë një ngjarje që do të jetë luksoze dhe e paharrueshme në çdo mënyrë. Duket se mund t'ju duhet të udhëtoni me avion për të arritur në këtë ngjarje të veçantë shoqërore, dhe nëse po, do t’ia vlejë. Sigurohuni që të shkoni.

Kjo Hënë do t'ju sjellë edhe lajme të tjera të mira. Më shumë detyra do të keni në tryezën e punës dhe duket se më shumë para po vijnë drejt jush, në një mënyrë ose në një tjetër, pikërisht kur të keni më shumë nevojë. Ju do të thoni me vete: “Pse u merakosa kaq shumë? Jeta është sërish e bukur.”

Susan Miller Horoscope for August 2021: Aries and Taurus

Që nga 28 korriku, Jupiteri, dhuruesi i fatit, u kthye në shtëpinë e dhjetë të nderimeve, çmimeve dhe arritjeve, pas një pauze të shkurtër që zgjati nga 13 maji deri më 28 korrik. Tani e tutje deri më 29 dhjetor, keni aspektet më të mira të karrierës nga çdo shenjë e zodiakut. Bëni më të mirën - kjo vizitë e Jupiterit në sektorin e famës është e rrallë dhe vjen vetëm çdo 12 vjet.

Pasi Jupiteri të largohet në fund të vitit, ai nuk do të kthehet deri në vitin 2032. Aspektet pozitive janë gjithmonë të dukshme – bëni më të mirën për të përparuar dhe për të bërë emër. Do t’i shihni rezultatet këtë muaj.

Do të keni një shans për të parë ndihmën e Jupiterit më 22 gusht. Nëse jeni përpjeur, planeti fatsjellës do t’ju sjellë lajme të gëzueshme në lidhje karrierën. Nëse paguheni për idetë tuaja, do të jeni personi që njerëz të rëndësishëm do ta duartrokasin.

Marsi, planeti që tërheq vëmendjen në pjesë të veçanta të jetës, do të qarkullojë në sektorin e dashurisë, kështu që, do të jeni në qejf për romancë. Afërdita do të tregojë se keni nevojë për kohë për të ushqyer marrëdhënien me partnerin/en, ose për të gjetur dashurinë nëse nuk jeni të lidhur. Afërdita dhe Marsi, të njohur për prirjen e tyre për të ndezur kimi të shkëlqyeshme midis dy njerëzve, do të punojnë me planetët e tjerë për t'ju ndihmuar të shfaqni dhe merrni dashuri.

Keni disa ditë të mrekullueshme këtë muaj që mund të dëshironi t'i bëni të paharrueshme duke planifikuar një ngjarje të veçantë - darkë jashtë, një udhëtim për "vetëm ne të dy", ose një shëtitje. Rrethoni 2-3 gushtin, Afërdita në Virgjëreshë dhe Urani në Dem do të ngjallin argëtimin, do të merrni vëmendje. Vini re edhe 11 gushtin kur Afërdita dhe Plutoni do të krijojnë një pasion të shtuar, duke ju sjellë një përvojë të paharrueshme.

Nëse jeni beqarë, një nga ditët më të mira për dashurinë do të jetë 22 gushti. Mund të takoni dikë papritmas në një mjedis shoqëror dhe do të ndodhë kur nuk e prisni.

Diçka duket se po ndodh në lidhje me një situatë familjare ose rezidenciale/pronësore, dhe bisedat ka të ngjarë të fillojnë në ose menjëherë pasi të shfaqet Hëna e re në Luan, 8 gusht, dhe dy javët që pasojnë.

A New Moon usually brings opportunities, but this Moon is tricky and will present unexpected turns. It will take time to find an answer.

You are patient and understand that change can take time. Slow and steady race wins.

Copyright Anabel.al / Reprinting is prohibited without the permission of the editorial office.

MOS I HUMBISNI