Flirt

+10 sjellje që tregojnë që edhe ai ~ju pëlqen~ po aq sa ju atë

Shkruar nga Anabel

30 Korrik 2021

+10 sjellje që tregojnë që edhe ai ~ju pëlqen~ po aq sa ju

Dilema nëse dikush të pëlqen apo jo është 100% frustruese. S'ka rëndësi sa i/e mirë je ti, derisa të marrësh gjithë shenjat konfirmuese, mbetesh në tension! Gjithçja duhet të bësh është të vëzhgosh me kujdes sjelljet e tij kundrejt teje. Nëse sinjalet më poshtë janë të njohura për ju, mund të flini të qetë. Ju pëlqen.

1.

Sa herë flisni, të sheh drejt e në sy!

2.

Përfshihet në komunikim me ty duke bërë pyetje të thella.

3.

Eshtë i ndjeshëm kur ti je aty rrotull

4.

Del me shoqërinë tënde dhe përpiqet të kalojë mirë me ta.

5.

Di të respektojë limitet e tua.

6.

Do të marrë këshillat e tua dhe të dëgjon me vëmendje.

7.

Here pas here ti vë re që ai imiton në mënyrë të pavetëdijshme gjuhën tënde të trupit.

8.

Do dhe kërkon të të shohë gjatë ditës.

9.

Të merr me vete në eventet familjare.

10.

Ai mban mend edhe detajet e vogla nga gjërat që i ke treguar ti.

11.

Të inkurajon të bësh atë gjënë që ke dashur ta bësh gjithmonë.

12.

Ka dëshirë të planifikojë udhëtime me ty.

13.

Nuk i duket kurrë sikur "kaloni shumë kohë bashkë".

14.

Do që edhe gjërat më të zakonshme të rutinës t'i bëni bashkë.

15.

E thotë shpesh që i mungon kur je larg tij!

16.

Nuk merret me telefonin e tij kur jeni bashkë

17.

Të tregon gjëra që i pëlqejnë vërtet.

Burimi: Cosmopolitan