Celebrity

(Ndoshta) Instagrami po fshin fotot topless të Britney Spears, por ajo vazhdon t'i (ri)postojë!

Shkruar nga Anabel

28 Korrik 2021

(Ndoshta) Instagrami po fshin fotot topless të Britney Spears, por ajo

Një situatë e çuditshme po ndodh në faqen e Britney Spears në Instagram ndërsa fotoja e saj (duke qenë topless), vazhdimisht po hiqet dhe po ripostohet. Deri më tani, këngëtarja e ka rihedhur foton 3 herë. 

(Ndoshta) Instagrami po fshin fotot topless të Britney Spears, por ajo
Instagram: @britneyspears

Njerëzit në Instagram pyesin "kush po ia heq foton Britney-t?", ndërsa të tjerë thonë se "fotoja është një shkelje e udhëzimeve të Instagramit sepse është topless". Spekulime të tjera përfshijnë dhe idenë se ekipi i saj i kujdestarisë po i mban nën kontroll profilin.

Fansat e Britney-t janë përpjekur vazhdimisht të deshifrojnë postimet e saj në rrjetet sociale me shpresën për të kuptuar nëse ajo po përpiqet të dërgojë një thirrje për ndihmë ose të dërgojë mesazhe të fshehta në publik. Lëvizja #FreeBritney ka udhëhequr këto diskutime në rrjetet sociale për disa vite.

(Ndoshta) Instagrami po fshin fotot topless të Britney Spears, por ajo

MOS I HUMBISNI