Social Buzz

Nëse nuk dini çfarë të thoni në fjalimin e diplomimit, provoni këto fjalë të Nicki Minaj!

Shkruar nga Anabel

28 Korrik 2021

Nëse nuk dini çfarë të thoni në fjalimin e

Që prej shpërthimit të TikTok, shumë nga shprehjet e Nicki Minaj në intervista janë kthyer në audio virale për shumë e shumë e krijues në platformë. Për të krijuar një ide, shihni këtë video:

Siç ju thamë, kontributi i reperes në TikTok, edhe pse pa qëllim, është bërë i pamohueshëm. Sidoqoftë, fjalët e Nicki-t mesa duket nuk do i dëgjoni vetëm aty, por edhe në evente të rëndësishme, si diplomimi për shembull. Pasi përfundoi gjimnazin, dikush mbajti këtë fjalim në ceremoninë e diplomimit:

"... Dhe siç ka thënë mbretëresha Nicki Minaj:

'A e dini se çfarë më frymëzon mua? Guximi, dëshira. I urrej njerëzit dembelë, qëndroni në shkolla. Mos u bëni asnjëherë dembelë, mos u ankoni kurrë për punën. Punoni fort, ju shpërblehet!"

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ëigs & Tea (sëeetener era) (@ëigsandtea)

MOS I HUMBISNI