Style Tips

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e shtrenjtë, mund të jetë ky!

Shkruar nga Anabel

28 Korrik 2021

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Në përpjekjen për ta bërë çdo veshje të duket më e mirë, më e freskët, ka diçka që duhet të dini. S'keni pse të investoni në një sasi të madhe veshjesh apo të shpenzoni shumë për to. Në fakt, sekreti për t'i dhënë pak më shumë stil dhe esencë rrobave tuaja mund të jetë një aksesor kryesor: Syze dielli!

Ne i konsiderojmë syzet e diellit, një aksesor të përhershëm, pavarësisht stinës apo motit. Ekspertët sugjerojnë se për to, ia vlen të shpenzoni edhe pak më shumë sepse i keni gjithnjë aty dhe për më tepër, moda rikthehet dhe ripërtërihet vazhdimisht. 

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Sidoqoftë, sot në treg ka pafund opsione dhe është e sigurt që ju do gjeni diçka që i përshtatet buxhetit tuaj. Më poshtë, shihni vetëm disa (por jo të gjitha), prej syzeve trend të këtij sezoni dhe në veshjen e radhës, mos harroni të planifikoni dhe cilat syze dielli do të mbani!

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Elementi sekret për ta bërë çdo veshje të duket e

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI