Flirt

Shenja të dukshme, por që duhet t'jua rikujtojë dikush: Ndoshta ai/ajo s'ju ka dhe aq qejf!

Shkruar nga Anabel

27 Korrik 2021

Shenja të dukshme, por që duhet t'jua rikujtojë dikush:

Të pëlqesh dikë është shumë emocionuese. Shpesh mund ta gjeni veten duke menduar e ëndërruar për ta. Megjithatë, nuk ndodh pak herë që të fiksoheni kaq shumë pas idesë për këtë person, sa të harroni se çfarë po ndodh në të vërtetë.

Nëse po flisni me dikë, po njihni dikë për të cilin keni interes apo sidoqoftë situata, ka disa shenja që tregojnë se ai nuk ju pëlqen ashtu siç ju mendoni ose do të donit. Ndonëse mund të tingëllojë pak e dhimbshme, më mirë ta zbulonit tani shpejt sesa vonë apo jo?

#1 - Nuk janë shumë komunikues me ju.

#2 - Duket sikur nuk ju dëgjojnë kur flisni ose s'e kanë mendjen fare tek ju.

#3 - Nuk e vrasin shumë mendjen nëse dilni me të tjerë në "date".

#4 - Edhe ata dalin me njerëz të tjerë, pa e vrarë mendjen se si ndiheni ju.

#5 - Nuk shfaqin asnjë lloj afeksioni fizik ndaj jush.

#6 - Duket sikur janë gjithnjë shumë të zënë për të dalë me ju.

#7 - Nuk mbajnë thuajse asgjë me rëndësi që ju i keni thënë për veten tuaj.

#8 - Të trajtojnë si gjithë të tjerët.