Sot

Dikush po shet qese me ajër nga koncerti i Kanye West dhe gjejeni sa po ofrojnë njerëzit

Shkruar nga Anabel

27 Korrik 2021

Dikush po shet qese me ajër nga koncerti i Kanye West dhe gjejeni sa po

Mesa duket, çdo gjë rreth Kanye West nuk është e lirë. Edhe ajri rreth tij kushton. Besojeni ose jo, një fans i reperit, dukshëm po aq kreativ sa ai, po shet një qese hermetike për të cilën pretendon se është e mbushur me ajër nga eventi i fundit i organizuar nga Kanye, ku prezantoi albumin e shumëpritur, “Donda”.

Dikush po shet qese me ajër nga koncerti i Kanye West dhe gjejeni sa po

Kanye performoi në stadiumin Mercedes-Benz në Atlanta për të promovuar albumin, që do të publikohet më 6 gusht. Një fans “përfitues”, @imacanon16canz, vendosi të ndiqte trendin e “ajrit në shishe”.

Dikush po shet qese me ajër nga koncerti i Kanye West dhe gjejeni sa po

Çmimi fillestar nisi me $1,025 dollarë më 23 korrik, ndërsa tani oferta e fundit është $3,950. Qesja është planifikuar të shitet më 28 korrik.

Duke marrë parasysh që shumë milionerë u rreshtuan në “Amazon e të pasurve” (HushHush.com) për të blerë shishe me ajër nga mali Everest për 455,700 dollarë, padyshim që ajri rreth Kanye West do të shitet për një shifër të majme.

Dikush po shet qese me ajër nga koncerti i Kanye West dhe gjejeni sa po