Fashion News

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

Shkruar nga Anabel

26 Korrik 2021

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

Nuk ka sezon që të mos flasim për xhinsit – nga pantallonat te xhaketat. Duke filluar nga shtatori, pantallonat xhins dhe fundet do të jenë disa nga blerjet e ardhshme. Përpos kësaj, do të keni mundësinë të zgjidhni mes shumëllojshmërive të ngjyrave të blusë. Bëhuni gati sepse sezonin e ardhshëm, materialet xhins do t’i shihni edhe si aksesorë. Për më shumë:

1 – Xhinset me vijë në pjesën  e përparme

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

2 – Ngjyra blu e errët

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

3 – Xhinset “tub”

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

4 – Aksesorët xhins

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

5 – Fundet e gjerë

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

6 – Xhaketat

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

7 - Kostumet

7 trende të xhinsit që do t’i blini së shpejti

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI