Shendeti i Gruas

Si mund të ndryshojë gjoksi gjatë seksit

Shkruar nga Anabel

22 Korrik 2021

Si mund të ndryshojë gjoksi gjatë seksit

Eksperiencën e aktit seksual e përjeton i gjithë trupi. Gjithë organet reagojnë ndaj stimulimit dhe sigurisht një nga zonat më erogjene, gjoksi. Me siguri keni vënë re që thithkat e tyre ndryshojnë gjatë seksit, por s'dini që jo vetëm aq! 

Gjoksi mund të ndryshojë  gjatë aktivitetit seksual në gjithë format e listuara më poshtë!

1.

Bëhen më të ndjeshëm se gjithmonë.

2.

Zmadhohen.

3. 

Gjatë asaj kohe, gjoksi yt "çliron" aromë përmes djerësitjes, por me shumë gjasa asnjëri prej jush s'do të ndjejë asgjë.

4.

Gjoksi i thotë trurit të çlirojë oksitocinë- i njohur si hormoni i dashurisë.

5.

Janë element kyç në arritjen e orgazmës!

6.

Thithkat tuaja mund të ndryshojnë ngjyrë (përgjithësisht bëhen më të errëta).

7.

Ndjesia e kënaqësisë tek kjo pjesë trupi është shumë e madhe.

8.

Mund të vini re t'ju dalë qumësht prej thithkave (kryesisht nëse jeni me gji), ose një likid i ngjashëm me qumështin.

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI