Style Tips

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë vjeshtë

Shkruar nga Anabel

21 Korrik 2021

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

Mund të eksperimentojmë me çfarëdo lloj trendi, por çfarë nuk tradhtojmë kurrë janë xhinset! Çdo shkëputje e përkohshme prej tyre na shton dëshirën për t'i veshur edhe më shumë në një moment të dytë. Si do t'i veshim gjatë vjeshtës së 2021-it? Ka 3 trende të mëdha që duhet t'i mësoni tani!

1. Xhinse me prerje drejt

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

2. Xhinset ngjyrë blu

Sigurisht që i keni një palë të tilla, por nëse s'i keni përdorur është koha t'i nxirrni. Xhinset blu nuk njohin kohë dhe as trende të përkohshme!

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

3. Të gjëra drejt fundit

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

3 lloje xhinsesh që do të bëjnë NAMIN këtë

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI