Si jetojmë

Karta e duhur për ju nëse bëni blerje online

Shkruar nga Anabel

20 Korrik 2021

Karta e duhur për ju nëse bëni blerje online

Arsye si kursimi i kohës, lehtësi për të blerë nga shtëpia, shumëllojshmëri produktesh në dispozicion, informacione të detajuara për produktet apo mundësi për të krahasuar modelet, çmimet dhe markat e ndryshme, kanë bërë që gjithnjë e më tepër të kryeni blerje online.

Megjithatë, shpesh ndesheni me dilemën se çfarë karte duhet të zgjidhni për blerjet online pa qenë nevoja që të shqetësoheni për kursin e këmbimit valutor. Askush nuk do shqetësime të tilla kur bën shopping apo abonohet nëpër platforma të ndryshme. Nëse blerjet tuaja, nga mallrat në Amazon apo eBay e deri te abonimi në Netflix apo Udemy, janë kryesisht në Dollarë Amerikan (USD), Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron kartën e duhur për ju.

Dhe sigurisht që një kartë e tillë ka qëndruar unike në kohë: klasike – Visa Classic. Ju mund të përfitoni nga përdorimi i kësaj karte duke shmangur rrezikun e humbjes nga këmbimi valutor për çdo pagesë të kryer në Dollarë Amerikan. Koha të përfitoni nga uljet në faqet e internetit që i kanë çmimet në USD dhe të mos mendoheni dy herë për abonimin e radhës në platformën e preferuar streaming.

Karta e duhur për ju nëse bëni blerje online

Pse duhet të pajiseni menjëherë me kartën Visa Classic? Kjo kartë debiti lidhet direkt me llogarinë tuaj rrjedhëse dhe ju ofron lehtësi për të pasur akses te paratë në llogari, sa herë t’ju nevojiten, në Shqipëri apo në botë.

Përmes kësaj karte mund të kryeni pa frikë blerjet tuaja, pasi Visa Classic është e sigurt falë mekanizmit 3D Secure dhe Verified by Visa.

Sikur të mos mjaftonin këto, Visa Classic nuk ka nevojë për aprovim shtesë nga banka, është një nga kartat më të përdorura dhe të pranuara në pikat e shitjes nëpër botë dhe sigurisht që është shumë më e sigurt sesa të mbash para cash me vete, sidomos nëse udhëtoni jashtë vendit. Nëse jeni klient i Bankës mund të aplikoni edhe tërësisht online nga kudo që jeni, nëpërmjet platformës Digital Banking dhe ta tërhiqni në Degën më afër jush.

Karta e duhur për ju nëse bëni blerje online

Tani e dini se çfarë karte ju duhet për blerjet e ardhshme. Me vetëm një klikim, përfitoni nga uljet e mëdha apo çdo shërbim tjetër që ofron tregu i gjerë i shit-blerjeve online në USD pa më të voglin shqetësim.

Vizitoni www.intesasanpaolobank.al për më shumë informacion.

MOS I HUMBISNI