Street Style

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me *atë*

Shkruar nga Anabel

18 Korrik 2021

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

Është verë, shumë vapë, por ai të kërkon të dilni dhe ti s'mund ta refuzosh. Kjo pasohet nga pyetja më e përsëritur në historinë e njerëzimit: "Çfarë të vesh?"

Për t'jua lehtësuar jetën, shihni ca ide më poshtë. Pastaj, në bazë të orës kur do dilni, garderobës dhe stilit tuaj - përshtatini si të doni.

#1 - E gjitha në të zezë, sensuale

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#2 - Veshja tipike për një pije në bar: Xhins, kanatjere, xhaketë

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#3 - Set me dy pjesë

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#4 - Shumë casual

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#5 - Rehat, por prapë sexy

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#6 - Veshja "Jam blogere me kohë të pjesshme"

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#7 - E gjitha në të bardha, por jo fustan nusërie pa merak

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me

#8 - Një "date" në plazh? Ose edhe në qytet, ti e di

Çfarë të veshësh në takimin e radhës me