Street Style

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në aeroport!

Shkruar nga Anabel

16 Korrik 2021

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Më në fund, ti dhe vajzat e rezervuat atë udhëtimin që keni pritur prej kohësh! Tani gjithçka është gati. Pyetja që ju mundon më shumë, me siguri është "Çfarë te veshim?" - Ja disa ide:

#1 - Tuta/streçë + xhaketë

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#2 - Crop top (por me mëngë të gjata) + pantallona me shtat të lartë

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#3 - Xhinse të zbehta + xhaketë "metallic"

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#4 - Kostumet "me thurje"

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#5 - Kostum sportiv

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#6 - Veshje "e gjitha e bardhë"

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#7 - Nuanca bezhë

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#8 - Xhinse të rehatshme + pallto "Teddy"

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

#9 - Jumpsuit + aksesorë

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Të tjera:

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

Për udhëtimin e radhës: 9+ ide veshjesh për në

MOS I HUMBISNI