Thonjtë

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë herë do zgjidhni rozën

Shkruar nga Anabel

15 Korrik 2021

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

Nëse në momentin që estetistja ju pyet se si do t’i bëni thonjtë, ose nëse gjendeni para disa manikyrëve dhe diçka brenda jush thërret për rozën, jeni në artikullin e duhur. Nga roza e lehtë pudër e deri te nuanca e njohur si magenta që bie fort në sy, ja disa modele që sugjerojmë:

1. Baby pink (rozë pudër)

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

2. Disa tone të ngjyrës rozë

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

3. Ombre

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

4. Miks ngjyrash

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

5. Pop-art

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

6. Dalmat

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

7. Rozë + lejla

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

8. Rozë + mente

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

9. French

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

10. Jo vetëm rozë

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

11. Me viza

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

12. Me zemra

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

13. Shkëlqim

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

14. Magenta

Nga baby pink te magenta: 10+ ide për thonjtë nëse këtë

MOS I HUMBISNI