Thonjtë

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë? Edhe ju do ta adhuroni!

Shkruar nga Anabel

13 Korrik 2021

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Nëse nuk e keni vënë re, këtë vit ngjyra e gjelbër ka mbizotëruar kudo në veshje, por mesa duket jo vetëm aty. Shumë estetistë po e quajnë "ngjyrën e vitit" për thonjtë, veçanërisht një nuancë shumë specifike të jeshiles, atë që duket si jeshile e përzier me ngjyrë hiri ose "sage green".

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Interneti e ka parë tek Hailey Bieber:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Te Kim Kardashian e shumë të tjerë:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Ju mund të provoni t'i bëni french dhe të kombinoni disa nuanca toke:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Një french më ndryshe me jeshile më të theksuar:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Ose diçka të tillë:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Modele të tjera që duhet t'i shtoni në listën "për t'u provuar" janë edhe këto:

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Nga Kim te Hailey, a është kjo ngjyra e vitit për thonjtë?

Sic e shihni, forma dhe gjatësia nuk kanë dhe aq rëndësi. Ndonëse duket sikur trendi tani janë thonjtë sa më të gjatë, kjo gjithsesi mbetet çështje shijesh. 

MOS I HUMBISNI