Street Style

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen patjetër këto ditë në garderobë!

Shkruar nga Anabel

4 Korrik 2021

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

Nëse po kërkoni një stil të thjeshtë, bazik por jo të mërzitshëm, të rafinuar por jo me veshje super të shtrenjta - nuk ju duhen as më shumë e as më pak, se veshjet ose elementet e veshjeve të sugjeruara më poshtë.

Who What Wear bëri një hulumtin në Instagramin e shumë vajzave dhe përzgjodhi 11 trende. Çdo veshje mund ta gjeni në versione që nuk kushtojnë shumë, por edhe në versione më të shtrenjta. 

1. Këmishë e lirshme pa shumë kopsa

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

2. Çantë kashte

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

3. Fustan me rripa, pak pas trupi (mundësisht saten ose jo)

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

4. Bluzë e shkurtër e bardhë

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

5. Sandalet "strappy", me disa vija

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

6. Një këmishë e gjerë

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

7. Sandalet e sheshta merripa të trashë

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

8. Një çantë dorë "gjysmë-hënë"

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

9. Syze dielli si të viteve '70

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

10. Një fustan (ose bluzë) me shpinën hapur

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

11. Një bluzë me kopsa - si pulovër, triko e hollë

Frymëzuar nga vajzat franceze: 11 veshje (të lira) që ju duhen

MOS I HUMBISNI