Receta te Shendetshme

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë gjatë verës

Shkruar nga Anabel

3 Korrik 2021

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Gjatë verës ndodh të mos ndjeni nevojën për të ngrënë në sasi. Konsumi i lartë i ujit bën që barku i fryrë të jetë një problem i shtuar dhe aspak i nevojshëm gjatë kësaj periudhe. Gjithsesi, edhe këtë mund ta zgjidhni duke seleksionuar ushqimet që konsumoni! Çfarë ul barkun e fryrë?

Shalqini

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Domate

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Gjithë jeshillëqet e mundshme! 

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Kivi

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Kastraveca

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Frutat e pyllit janë opsion i mirë! 

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Avokado

Ç'duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë

Burimi: Pop Sugar