Thonjtë

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në plazh

Shkruar nga Anabel

2 Korrik 2021

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

Nuk e dimë se kush ka nevojë ta lexojë këtë informacion, por thonjtë e kësaj vere nuk duhet të jenë të zakonshëm. Mos hezitoni që të zgjidhni dizenjot që kanë lidhje me sezonin – detaje si limon, banane, qershi – dhe bëhuni gati që të shihni shumë bashkime ngjyrash.

Fjalët kyçe të kësaj vere janë: Viza dhe ngjyra. Patjetër që mund të qëndroni edhe te e bardha klasike, por ne sugjerojmë të ndryshoni paksa.

Ja disa modele që sugjerojmë, nga minimaliste në të guximshme:

1

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

2

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

3

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

4

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

5

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

6

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

7

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

8

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

9

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

10

#summervibes: Si t’i bëni thonjtë para se të shkoni në

MOS I HUMBISNI