Keshilla Arredimi

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më të thjeshtë në botë

Shkruar nga Anabel

30 Qershor 2021

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

E keni vënë re pse disa shtëpia, ndonëse janë fare të thjeshta dhe aspak luksoze të japin ndjesi familjariteti dhe i kujtoni gjithnjë në memorien tuaj si të veçanta?

Kjo ndodh sepse keni qenë në një shtëpi që ka personalitet! Çdo hapësirë ka energjinë e saj dhe si e tillë ka një identitet, por jeni ju ata që vendosni për ambientin tuaj. Vetëm përmes disa elementëve që nuk do t'ju kishtojnë një pasur dhe as nuk do t'ju zënë vend, mund të kujdeseni që shtëpia juaj të ketë personalitet! 

Guxoni me aksesorët dhe luani me ngjyra dhe printe! Si ta bëni këtë?

1. Art në mure

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

2. Qelq, shumë qelq në shtëpi për ta bërë të duket chic dhe elegante

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

3. Kushtojini vëmendje vazove që blini.

Sigurohuni të mos jenë të zakonshme pasi kanë fuqinë të ndryshojnë komplet ambientin.

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

4. Drita luan rol të rëndësishëm, pasi të fut në një gjendje komplet tjetër!

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

4 gjëra që i japin pamje tjetër edhe shtëpisë më

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI