Street Style

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që s'i duan fare reçipetat!

Shkruar nga Anabel

28 Qershor 2021

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

Është verë dhe askush nuk do ta ngarkojë më shumë veshjen duke i shtuar edhe reçipeta. Nëse dhe ju po kërkoni një arsye më shumë për t'i lënë në shtëpi, ja tek është. Më poshtë gjeni gjithë idetë që ju duhen. Fillojmë?

#1 

Një kanatjere e zezë që ju ofron mbështetje në zonën e kraharorit është gjithmonë një zgjidhje e mirë. 

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#2 

Stilimi i një këmishe si një crop-trop është gjithashtu një ide e mirë, por sigurohuni që këmisha të mos jetë transparente dhe ju të ndiheni sa më komode.

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#3 

Fustanet "vintage", por jo vetëm, të këtij sezoni janë një shpëtim për vajzat që nuk i preferojnë reçipetat. Për shembull, ky model nuk do i pranonte reçipetat, edhe nëse ju do donit:

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#4 

Një tjetër sekret i vogël: Vishini kanatjeret e shkurtra të palestrës, edhe jashtë saj. Ato kanë zakonisht një mbështetje të harkuar në zonën e gjoksit, prandaj do të ndiheni rehat gjatë gjithë ditës!

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#5 

Nëse gjeni diçka xhins, mos evitoni ta vishini: Qoftë një këmishë e hollë, pantallona xhins me shtat të lartë (të cilat i kombinoni me crop-top *pa reçipeta* etj.

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#6

Mos i thoni kurrë jo një busti: Sidomos nëse ka dizajnin me rrudha që ju thekson belin dhe mund ta përshtasni me shumë lloje xhinsesh, pantallonash.

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#7 

Sa herë keni mundësi, plotësojeni veshjen me aksesorë. 

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#8 

Mbani gjithnjë në garderobë një kanatjere korse alla "Bridgerton". Janë praktikisht reçipeta të vendosura në një kanatjere seksi.

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

#9 

Dizajnet me lule janë shumë të mirë për ta larguar vëmendjen nga mungesa e reçipetave.

Ja çfarë duhet të veshin gjatë verës, vajzat që

MOS I HUMBISNI