Astro Fun

What you need to know about that guy talking on Instagram, right after he says what sign it is

Shkruar nga Anabel

23 Qershor 2021

What you need to know about that guy talking on Instagram, right after he says

Dashi

If you are constantly in love with Aries men, you probably like their spontaneous energy and desire to do exalting things. However, be prepared for some heated debates, as they tend to be somewhat aggressive.

Demi

If you are in love with a Taurus, you want stamina and someone who is trustworthy. It is a sign that also enjoys life and values ??luxury. However, like the Bulls they are, they are pretty stubborn and hard at removing some vices.

Gemini

Gemini men are somewhat talkative and very curious. They like to live in that world of theirs and are always interested in new and uplifting activities. If you are in a boring relationship, Gemini is the medicine you need.

Crab

If you like Cancer men, you are probably looking for a family person. They can be very loving but also shy. They like to laugh and have fun, but can be more emotional and sad than other characters.

Leo

Nëse ju ngjisin meshkujt e shenjës së Luanit, atëherë me siguri po i jepni energjitë tuaja dhe vëmendjen tuaj një personi që ka nevojë për këtë gjatë gjithë kohës. Ose ndoshta po mësoni prej tyre sesi të jeni një udhëheqës i mirë. Meshkujt e shenjës së Luanit mund të jenë vërtet besnikë dhe të dashur dhe shpesh janë prindër shumë të mirë, poor i kanë qejf dramat!

Virgjëresha

Burrat e shenjës së Virgjëreshës janë të gatshëm t’ju vijnë në ndihmë në çdo moment. Ata do të duan të pastrojnë gjithçka për t’i bërë gjërat më mirë. Gjithashtu janë shumë bujarë me kohën e tyre dhe duan të ndihmojnë këdo që është në nevojë. Virgjëreshët janë shumë të përkushtuar ndaj punës dhe vënë re edhe detajet më të vogla.

Peshorja

Meshkujt e shenjës së Peshores kanë nevojë për partnere që janë shumë të përkushtuara në një lidhje. Ata do t’ju ndihmojnë të zgjidhni problemet tuaja dhe janë vendimmarrës të shkëlqyer. Kanë balanca të mira mes të qenit emocionalë dhe racionalë si dhe pëlqejnë harmoninë. Kanë dobësi për pamjen e jashtme! 

Akrepi

Burrat e shenjës së Akrepit janë shumë intensivë dhe emocionalë, ndaj merrini masat mirë nëse do të lidheni me një të tillë. Nëse zgjidhni një partner të shenjës së Akrepit, me siguri kërkoni një njeri besnik por edhe misterioz. Por, bëni kujdes pasi nëse lëndoni një Akrep, mund të pendoheni përjetë.

Shigjetari

Nëse ju tërheq shenja e Shigjetarit, me siguri ju pëlqejnë udhëtimet. Kjo shenjë adhuron eksplorimet në filozofi, fe, politikë etj. Atyre  u pëlqen të ndajnë gjatë gjithë kohës opinionet e tyre me të tjerët, janë njerëz kuriozë dhe gjithashtu mund të jenë shumë romantikë.

Bricjapi

Kjo shenjë ka tendencën të jetë shumë praktike dhe ka një strategji për gjithçka. Nëse ju tërheqin meshkuj të kësaj shenje, me siguri ju pëlqejnë tipat me këmbë në tokë dhe të përgjegjshëm. Megjithatë, disa prej tyre piqen me vonesë.

Ujori

Nëse ju pëlqejnë Ujorët, atëherë ju pëlqen të bëni eksperimente. Atyre u pëlqen të rebelohen gjatë gjithë kohës dhe përfshihen shpesh në çështjet humanitare. Ata janë njerëz shumë të shoqërueshëm.

Peshqit

Pisces men are incredibly sensitive and empathetic. They are great listeners, but they tend to make dramas by magnifying things.

Source: Women's Health

MOS I HUMBISNI