Thonjtë

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për vitin 2021’

Shkruar nga Anabel

23 Qershor 2021

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

Modeli dhe dizenjot e thonjve janë çështje shijesh dhe nuk do të guxonim të vlerësonim një si më të mirin, por ky trend e meriton për vetë faktin që mund të përqafohet nga kushdo –nga njerëzit që adhurojnë stilin minimalist e deri te ata që janë fansa të eksperimenteve të guximshme.

Bëhet fjalë (sërish) për manikyrin french, këtë herë i përditësuar me trendet e verës. Siç mund ta shihni në fotot ilustruese në vijim, ngjyrat tipike të sezonit janë ato që e bëjnë të veçantë modelin e ri.

1

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

2

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

3

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

4

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

5

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

6

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

7

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

8

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

9

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

10

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

11

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

12

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

13

Ky trend i thonjve e meriton titullin ‘trendi më i bukur për

MOS I HUMBISNI