Anabel Picks

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë) nga këto këpucë

Shkruar nga Anabel

21 Qershor 2021

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

I ndiqni trendet? S’u kushtoni rëndësi? Apo i vendosni vetë? Sidoqoftë, nëse po vishni së fundmi një ose më shumë nga këpucët e mëposhtme, me shumë mundësi, me ose pa vetëdije, keni përqafuar tendencat e Verë 2021.

 1 – “Clogs”

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

2 – Shapkat kështu:

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

3 – Sandalet me ngjyra

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

4 – Diçka me gurë

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

5 – Sandalet e rehatshme

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

6 – Atletet retro

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

7 – Këpucët me shumë/pak takë dhe me majë të theksuar

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)

Quajeni veten fashionista nëse po vishni një (ose më shumë)