Shopping now!

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Shkruar nga Anabel

21 Qershor 2021

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Shihni pak sandalet e mëposhtme: Ç’mendoni?

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Gjasat janë që të mos jenë zgjedhja juaj e parë kur të bëni pazar, por prisni. Jepuni një mundësi.

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Pavarësisht se duken pak të çuditshme, sekreti i këtyre sandaleve, që janë trend së fundmi, qëndron te fakti që duhet t’i vishni që t'i adhuroni si duken. Ja një ide.

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Sandalet u krijuan fillimisht nga marka për veshje dhe aksesorë për shëtitje dhe aktivitete të tjera aventureske, Teva, por tanimë gjenden pothuajse kudo.

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Disa ide kombinimi që do t’ju bindin t’i blini:

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

Këto sandale janë sa të rehatshme, aq edhe cool

 

MOS I HUMBISNI