Street Style

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin çdo ditë dhe *nuk* kushtojnë shumë!

Shkruar nga Anabel

14 Qershor 2021

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

A jeni kuriozë për të parë çfarë po veshin vajzat në një nga qytetet më cool të modës? Në Londër (dhe jo vetëm), njerëzit ndahen në dy grupe: Ata që vishen thjesht për çdo rast dhe ata që ndjekin dhe vendosin trendet duke luajtur me materialet, dizajnet dhe ngjyrat. Sigurisht, do ndalemi te ky grupi i dytë. 

Zbuloni më poshtë ca nga trendet e momentit që ju dhe Instagrami juaj do t'i adhurojnë. P.s: Nëse bëni kërkimet tuaja, do shihni se nuk kushtojnë dhe aq shumë.

#1 - Kombinimi: Rozë, jeshile

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#2 - Fustane me kuadrate

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#3 - Kanatjeret e bardha, ngjyrë qumështi - Veshjet e bardha në përgjithësi

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#4 - Setet me dizajne

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

#5 - Vijaaaa!

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

5 trende të verës që vajzat në Londër po i veshin

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI