Beje Vete

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket gjithmonë rrëmujë

Shkruar nga Anabel

11 Qershor 2021

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

Ambienti i parë që vizitojmë çdo mëngjes është tualeti. Çdo banjo është e ndryshme dhe e veçantë në llojin e saj, por nëse ka diçka të përbashkët me gjithë të tjerat është rrëmuja. Janë disa elementë që e shndërrojnë tualetin tuaj në vendin më të rrëmujshëm, por lajmi i mirë është që mund të zini mend dhe të mos i bëni më këto gabime! 

1. Peshqirat dhe çdo gjë tjetër nuk duken bukur të varura pas derës! 

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

2. Sapuni ka vendin e tij dhe tualeti duket estetikisht më bukur nëse është në këtë formë!

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

3. Lëreni kreativitetin për diku tjetër

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

4. Gjeni një zgjidhje tjetër për furçat. Jo në një gotë gjithë familja! 

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

5. Leckat e pastrimit të varura sa andej këndej do të shëmtonin edhe tualetin më luksoz.

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

6. Ky tapet këmbësh nuk ka asnjë punë në tualetin tuaj!

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

7. Sfungjerët e trupit s'e kanë vendin tek koka e dushit.

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

8. Produktet e kujdesit për trupin/flokët sipër lavatriçes e bëjnë të duket një rrëmujë e madhe! 

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

9. Sipërfaqe që ndryshojnë.

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

10. E dimë që po kurseni vend, por mbajtëse të tilla nuk duken bukur fare! 

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

11. Shampot duken më bukur kur nuk lihen në shishen e tyre.

+10 gjëra që po jua bëjnë banjën të duket

Burimi: Bright Side