Anabel Picks

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime (edhe pse s’jeni)

Shkruar nga Anabel

11 Qershor 2021

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

Shumë njerëz ende nuk i kanë rezervuar pushimet, qoftë për shkak të pandemisë ose për arsye të tjera. Sidoqoftë, askush nuk ka pse i mohon vetes pak grimca të ndjesisë së pushimeve.

Nga “bucket hat” e deri te fustanet e gjerë e çantat e kashtës, këto kombinime mund t’ju përcjellin ndjesinë e vërtetë të verës: rruga për në plazh, shëtitjet në një qytet të panjohur, mbrëmjet buzë detit.

1. Kapele e njohur si “bucket hat” + çantë kashte

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

2. Një kostum me printe

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

3. Fustan i gjatë dhe i gjerë

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

4. Gjithçka e verdhë

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

5. Pantallonat e bardha xhins

5 veshje që do t’ju bëjnë të ndiheni si me pushime

- Përshtatur nga Who What Wear