Flokët

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat nëpër botë!

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2021

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

Ka diçka shumë sensuale tek aksesori më i famshëm i flokëve për momentin: scrunchie. Flokët duken automatikisht më të bukur, kapja më elegante dhe madje, ky "llastik" ka fuqinë të të ndryshojë dhe veshjen.

Të shpëtojnë kur nuk je në ditën më të mirë të flokëve dhe janë të përdorshme për çdo rast. Cilat modele janë më në modë tani?

1. Scrunchie-t kadifë! 

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

2. Ngjyra dhe printe

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

3. Lidhëse të tillë! 

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

4. Mëndafsh!

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

5. Njyrat pastel

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

Zyrtarisht, ky aksesor flokësh ka fiksuar gjithë vajzat

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI