Keshilla Arredimi

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili skandinav

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2021

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

Të famshme për thjeshtësinë, shtëpitë skandinave kanë një stil të pastër, të bardhë, që mbështetet te funksioni, linjat e pastra dhe eleganca. Drita konsiderohet si një element shumë i rëndësishëm në shtëpinë skandinave, përpos toneve të tokës dhe zbukurimeve minimale. Në vijim gjeni 10 rregulla që do t’i japin shtëpisë suaj një pamje të tillë.

1 – Dyshemeja

Arredimet në stilin skandinav kanë dysheme prej druri, zakonisht në ngjyra të lehta.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

2 – Ngjyrat

Muret e bardhë ose tekstilet e ftohta gri krijojnë një brendësi shumë skandinave.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

3 – Materialet

Dru, mos kini frikë ta përdorni.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

4 – Forma

Linja të pastra që krijohen përmes mobiljeve.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

5 – Funksioni

Çdo hapësirë e brendshme është e jetueshme.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

6 – Mobiljet

Jo më shumë/më pak se ç’është e nevojshme.

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

7 – Oxhak në cep të dhomës

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

8 – Miqësor me mjedisin

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

9 –Mjediset e jashtme

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

Një stil i tillë i jep rëndësi ballkoneve ose tarracat, qoftë edhe në apartamente të vogla.

10 – Lulet e freskëta

10 rregulla për të arreduar shtëpinë sipas një stili

Burimet: Decorilla, MyMove

MOS I HUMBISNI