Anabel Picks

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë komplimente

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2021

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë

Nuk ekziston koha më e mirë për kombinimet më IN, por vera ndonjëherë ndihet si e tillë. Fustanet e lirshëm, sandalet dhe aksesorët shumëngjyrësh janë thjesht të parezistueshëm. Këtë sezon, disa kombinime do të tërheqin vëmendjen mes të tjerave dhe nuk duan ndonjë mund të madh.

1. Bashkimi i printeve

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: LUCY WILLIAMS02

2. Fustan rozë 

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: CHRISSY FORD

3. Fustan i zi + sandale me rripa

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @BRITTANYBATHGATE

4. Fustan i gjerë i bardhë

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: MONIKH

5. Kanotjere e zezë + pantallona lino

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @ANNELAUREMAIS

6. Fustan i bardhë (si bebe) + çantë me printe

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: ALYSSAINTHECITY

7. Gjithçka e bardhë

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: AMAKA.HAMELIJNCK

8. Fundet me pala

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @CHLOEKATHBUTLER

9. Këmishë lino me pantallona xhins + sandale

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @CARMELHARRISON

10. Fustan i bardhë i ngjushtë

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @ABIMARVEL

11. Pantallona me printe dhe këmishë e bardhë e gjerë

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @FIAHAMELIJNCK

12. Pantallona dhe këmishë (kostum) + atlete

10+ kombinime për verën që do të marrin shumë
PHOTO: @DEBORABROSA