Celebrity

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar, të bëhet meme!

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2021

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Nuk është hera e parë që Alex Rodriguez dhe meme-t bëhen bashkë. Në fillim, kjo foto nisi të qarkullonte kudo në rrjet:

"Zëvëndësimi yt është gjithmonë më afër se ç'mendon."

*Në foto është Jennifer Lopez, A-Rod dhe March Anthony, ish-bashkëshorti i J. Lo.

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Pastaj, Alex-in e shoqëronin kudo memet për steroidet, edhe në lidhjen e tij me J. Lo:

"A-Rod nuk ka qenë me J. Lo për më shumë se 6 muaj dhe që tani po i jep steroide edhe asaj."

*Vajza në foto nuk është Jennifer Lopez, por një modele fitness-i që ngjan shumë me të.

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Megjithatë, rezulton se A-Rod mund t'ia dalë të bëhet meme shumë mirë, edhe si beqar. Shikojeni këtë foto. Ju kujton diçka? Të gjithë po e krahasojnë me memen ikonike të Leonardo DiCaprio-s, që ecën i lumtur në xhirimet e filmit "Inception":

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Fotoja shpejt u bë virale dhe u editua në çdo sfond dhe ambient të mundshëm. Ndoshta, radhën për këtë tani e ka Alex.

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Meme të tjera të A-Rod vërtiten pak a shumë rreth idesë se ai e dashuron veten, lojës, steroideve dhe Jennifer Lopez-it:

"Të paktën kemi njëri-tjetrin"

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

Është thjesht çështje kohe para se Alex Rodriguez beqar,

MOS I HUMBISNI