Street Style

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë verë, për t'u komplimentuar nga të gjithë!

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2021

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

Sot është ditë me shi, por ditët më të ngrohta dhe me diell do të vijnë përsëri dhe atëherë do të pyesni veten: Çfarë të vesh sot? Ky sezon veror i dedikohet ngjyrave, rehatisë dhe stilit, prandaj mos hezitoni të kombinoni si të ndiheni ju më mirë. Ne (via ëhoëhatëear) ju sugjerojmë këto 7 kombinime bazike. Ju stilojini si të doni dhe me çfarë t'ju gjendet në garderobë.

#1 - Fund me pala + bluzë 

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#2 - Këmishë lino + xhinse të shkurtra

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#3 - Fustan i shkurtër + aksesorë për të plotësuar veshjen

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#4 - Pantallona me printe + bluzë (e gjerë ose jo)

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#5 - Set veror + atlete

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#6 - Një kombinim që thotë: 'Jam shumë e pasur, por nuk dua të bie në sy'

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

#7 - Bodysuit retro + xhinse me shtat të lartë

7 kombinimet që duhet t'i provosh patjetër këtë

MOS I HUMBISNI