Social Buzz

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në Instagram!

Shkruar nga Anabel

5 Qershor 2021

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

Je në plazh këtë fundjavë? Vëmë bast se ke në plan të bësh ca foto të bukura. Nëse ankohesh gjithnjë se fotot nuk të dalin mirë, nuk t'i bëjnë si duhet ose nuk di të pozosh, ruaj fotot e mëposhtme dhe realizo të preferuarën tënde. S'do të duhet të mundohesh shumë dhe rezultati do jetë një foto artistike! Zgjidh një nga pozat e mëposhtme:

#1 - Foto e kapur nga lart, e puthur nga dielli.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#2 - Artistike, jo niveli më i lehtë i bërjes së fotove, por mundi do ia vlejë.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#3 - Bardhë e zi, në bregun e detit: Një sirenë vintage?!

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#4 - Kthehuni në anë dhe lëreni erën t'ju përkëdhelë ju edhe shallin. 

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#5 - Foto e kapur nga një kënd më poshtë: Perfekte nëse doni ta vini theksin te format, barku.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#6 - Një sirenë ka zbarkuar në breg.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#7 - Mbyllni sytë, ngrini duart lart dhe shijoni momentin: Ja ku u bë një foto për Instagram!

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#8 - Më artistike se kaq nuk ka!

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#9 - Nëse nuk doni ta ekspozoni shumë fytyrën, theksi te pikniku!

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#10 - Ju dhe një gotë: Duken si pushimet (dhe fotoja) perfekte.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#11 - Hija dhe rrobabanjot tuaja, pa ju. Interesante.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#12 - Klisheja nga e cila nuk do lodhemi kurrë: Fotot me perëndime dielli. 

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

#13 - Theksi tek pamja që keni përballë. Zbukurojeni më shumë foton me akesorë si kapele, unaza, byrzylykë verorë etj.

10+ ide për foton tënde të radhës me rroba banjo në

Bonus: Më poshtë gjeni një tutorial të tërë nga modele që ju mësojnë si të realizoni foton perfekte.

Fotot u përzgjodhën nga Pinterest.