Thonjtë

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2021

 

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

Ajo që po vihet re me thonjtë e sezonit veror gjatë këtij viti është se njerëzit i duan ngjyrat dhe mezi kanë pritur të luajnë sa më shumë me to. Nëse do të shihni se çfarë ndodh në Instagram, do kuptoni se të punosh me thonjtë është art dhe çdo detaj ia vlen. 

Por cilat janë trendet për momentin? Nëse ende s'i ke bërë thonjtë për muajin qershor, provo një nga këto 11 ide. 

#1 - French me ngjyra

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#2 - Kuadrate

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#3 - Të bardhë

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#4 - Lule margaritë

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#5 - Hapësira

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#6 - Xixa

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#7 - Jeshile

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#8 - Miks ngjyrash

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#9 - Vorbulla

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#10 - Dy Gjysma

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

#11 - Pika

11 ide për thonjtë e muajit qershor, që do t'i shihni kudo

MOS I HUMBISNI