Marredhenie

+10 shenja që tregojnë qartë që partneri s'të kupton fare, po fare

Shkruar nga Anabel

3 Qershor 2021

+10 shenja që tregojnë qartë që partneri s'të

Çfarë do të thotë të jesh e lidhur me dikë që është emocionalisht i papjekur? Shpjeguar thjeshtë, është një partner aspak empatik, që në shumicën e rasteve nuk të kupton kur shprehesh dhe të lë të frustruar, konfuze pas çdo bisede.

Si ta kuptoni nëse keni në krah dikë të papjekur emocionalisht?

1.

Ata e kanë të vështirë të flasin për ndjenjat e tyre

2.

Sa herë bisedoni për të ardhmen përpiqen ta shmangin.

3.

I mbajnë gjërat në nivel sipërfaqësor gjithmonë.

4.

Ndihesh vetëm në këtë lidhje.

5.

E vini re shpesh që nuk i pëlqen të përfshihet.

6.

Nuk dinë si të reagojnë në një situatë stresante.

7.

Nuk pranojnë kurrë gabimin, as atëherë kur janë 100% të vetëdijshëm për gafën e bërë. Fajsojnë gjithnjë dikë tjetër.

8.

Janë egoista dhe s'lënë asnjë rast pa e treguar këtë.

9.

Nuk ju konsiderojnë kur merrni vendime.

10.

Nuk e dinë as vetë çfarë duan.

11.

Nuk marrin përsipër përgjegjësi.

12.

Nxehen dhe reagojnë shpejt!

13.

Marrin çdo gjë shumë personalisht!

14.

Nuk dinë të respektojnë kufijtë. Janë të ngjitur dhe duan të ndërhyjnë në privatësinë tënde.

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI