Anabel Picks

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia vlejnë

Shkruar nga Anabel

2 Qershor 2021

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

Një nga veshjet më të bezdisshme të verës janë ato në material lino. Oh, një punë kolosale për t’i hekurosur me kujdes dhe pastaj, një stërmundim për të mos i zhubrosur.

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

Mjafton të ulesh diku dhe aq ishte – s’duken më të hekurosura. Veshjet lino nuk janë të përsosura për njerëzit që sikletosen nga zhubrat (sidomos Virgjëreshat!), por jemi të sigurisht që të gjithë do t’i vishnin sepse janë komode, të freskëta dhe duken yll. Punë e madhe se krijohet ndonjë vijë!

Ja disa sugjerime me kombinime, aksesorë dhe vende ku mund t’i vishni:

1

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

2

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

3

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

4

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

5

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

6

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

7

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

8

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

9

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

10

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

11

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

12

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia

13

Këto veshje janë *pak* të bezdisshme, por duken kaq bukur sa ia