Make-Up

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit: Ngjyrat që janë blerë më shumë

Shkruar nga Anabel

1 Qershor 2021

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

Teksa më shumë njerëz vaksinohen dhe masat anti-Covid lehtësohen, të tilla si mosmbajtja e maskës në mjedise të jashtme, duket se janë rritur shitjet e buzëkuqëve.

Nëse më parë vajzat dhe gratë nuk shqetësoheshin për të lyer buzët (pasi maska e vështirësonte) tani po ndodh e kundërta. Në rrjetin e hipermarketeve Walmart, buzëkuqi është produkti më i shitur në segmentin e kozmetikës, referuar një komunikimi të Walmart për CNN Business.

Ngjyrat më të shitura janë:

- Portokalli

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

- Rozë

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

- Rozë e fortë (magenta)

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

- Lejla

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

Buzëkuqi, një nga produktet më të shitura të momentit:

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI