Flirt

20 fjali flirtuese që duken qesharake, por do e bëjnë atë të qeshë!

Shkruar nga Anabel

1 Qershor 2021

20 fjali flirtuese që duken qesharake, por do e bëjnë atë

Pak flirtim nuk i bën askujt dëm, edhe nëse fjalitë duken klishe. Provoni të mos shkoni me hyrjen standarde: "Çkemi?", apo "Hejj" dhe në vend të këtyre përdorni një nga shprehjet e mëposhtme. Ato mund t'ju urrejnë ose t'ju duan përgjithmonë, por ia vlen ta merrni përsipër riskun.

#1

*Emoji me sferën lejla prej kristali* Shoh veten time në të ardhmen tënde.

#2 

Vë bast se po buzëqesh tani që pe emrin tim në telefonin tënd.

#3 

Le të luajmë lojëra në iPhone. Nëse fitoj, do më ftosh në një takim. Nëse fiton, do të të ftoj unë ty. 

#4

Unë të shkruajta. Po dy dëshirat e tjera cilat janë? *Emoji me xhindin e dëshirave*

#5

Përveçse më merr frymën sa herë kalon, çfarë bën tjetër në jetë?

#6

Do të të merrja në kinema, po ata s'lejojnë të shkosh me ëmbëlsira me vete. 

#7

Unë besoj se duhet t'i ndjekim ëndrrat. Mund të ma japësh Instagramin?

#8

Nuk mund të të shoh dot tani, por vë bast se dukesh fantastike!

#9

Mund të ta vë emrin në telefon si "gruaja e ardhshme"?

#10

Më dërgon dot një foto? Dua t'i tregoj mamit si do duket partnerja ime e ardhshme.

#11

Ke ndonjë emër me të cilin do të ta regjitroj numrin tënd të telefonit? Apo ta vendos "e imja"?

#12

E ka fajin WiFi apo ne po ndjemë një lidhje (connection) bashkë?

#13

A beson në dashuri me mesazh të parë apo të të shkruaj edhe njëherë?

#14

A je gjë Siri? Sepse po më plotëson automatikisht.

#15

U përpoqa të dërgoja ndonjë gjë flirtuese, po nuk e merrte vendi i mesazheve. Tani duhet të t'i them live.

#16

Poshkruajpahapësirasepseduatëjemsamëafërteje.

#17

Të premtoj që nuk po flirtoj. Thjesht po tregohem shumë i sjellshëm me dikë shumëëë tërheqës. 

#18

Numrin ta mora. Po zemrën kur do të ta marr?

#19

Kush është dashuria jote e parë? Se i fundit, e di që jam unë.

#20

Kush është dashuria jote më e madhe dhe pse jam pikërisht unë?

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI