Moda

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni veror, që mund t'i vishni edhe nëpër qytet!

Shkruar nga Anabel

1 Qershor 2021

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Një palë rroba banjo trupore janë gjithmonë një ide e mirë! Pavarësisht nëse po shkoni në spa, po bëni një shëtitje apo po frekuentoni pishinën më afër lagjes - monokinit ia vlejnë gjithmonë. Për më tepër, stilimi me to bëhet edhe më i lehtë. Thjesht shtoni një palë xhinse dhe ja ku krijuat një veshje të re. 

Disa eskpertë të industrisë tregojnë për Who What Wear, trendet e rroba banjove trupore për këtë sezon.

#1 - Siluetat klasike

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

#2 - Ngjyra pastel

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

#3 - Detaje

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

#4 - Print-e të ndryshme, që bien në sy

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

#5 - Me shkëlqim

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

 

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni

Jo vetëm në plazh: 5 monokini-t më IN të këtij sezoni