Kuzhina

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të përgatisni netëve të verës

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2021

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

Imagjinoni një ditë të nxehtë vere. Sapo jeni kthyer nga puna, bëni një dush, shlodheni pak dhe pastaj gati për të shijuar pjesën më të bukur, darkën! Ndoshta s'keni asnjë plan më interesant sesa të shijoni një gotë në verandë me miq apo thjesht me partnerin. Sigurisht, pijet nuk kanë kuptim pa diçka interesante për të ngrënë, prandaj nisni përgatitjet. Çfarë të bëni kur s'keni asnjë ide?

Gjëra të thjeshta, interesante dhe që përgatiten për 5 minuta! 

1. Takos, por në një tjetër formë

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

2. Karkaleca zgare shoqëruar me salcë dhe një birrë të ftohtë

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

3. Patate e ëmbël e pjekur dhe djath i shkrirë

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

4. Hot Dog

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

5. Kunguj të pjekur dhe salcë

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

6. Brusketat me domate nuk dalin kurrë nga moda

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

7. Nacos. Shoqërojini me çfarë të doni ju!

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

8. Sallatën caprese, por në këtë formë

Pjatat më të lehta dhe më interesantë që mund të

MOS I HUMBISNI