Street Style

Kendall thotë që dukemi më bukur nëse vishemi kështu rrugëve të qytetit në verë

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2021

Kendall thotë që dukemi më bukur nëse vishemi kështu

Nëse Kendall Jenner e pëlqen dhe përqafon si trend, mund të merrni një Ok të madh dhe t'ja përshtasni vetes. Për çfarë po flasim? Jelekët që mund të vishen si bluzë pa veshur asgjë poshtë, janë në modë! 

Kendall thotë që dukemi më bukur nëse vishemi kështu

Jenner zgjodhi ta kombinojë me pantallona klasike të lirshme dhe sandale të sheshta. Gati për të përballuar një ditë të nxehtë vere me stil!

Kendall thotë që dukemi më bukur nëse vishemi kështu

Jelekët që deri dje mund t'i keni kombinuar me këmisha apo T-shirt, sot mund t'i vishni me fundin e preferuar apo pantallona të shkurtra.

Kendall thotë që dukemi më bukur nëse vishemi kështu

Do të dukeni njësoj elegante, sharmante dhe sigurisht do të frymëzoni vajzat e tjera rrugëve të qytetit.

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI