Ndarja

17 njerëz tregojnë ca 'dhurata' që u kanë lënë ish-partnerët dhe s'i heqin dot qafe!

Shkruar nga Anabel

25 Maj 2021

17 njerëz tregojnë ca 'dhurata' që u kanë

Një përdorues në TikTok, Nik Hagen pyeti ndjekësit e tij se "çfarë është ajo gjë që e keni 'dhuratë' nga ish-i dhe s'e hiqni dot qafe". Ja si u përgjigjën disa prej tyre:

#1 - Kur isha 18 vjeç e dashura e shkollës së mesme më dhuroi një mace. Tani jam 32 vjeç dhe macja vazhdon të jetë me mua.

#2 - Më dha këtë bebushin brenda në bark.

#3 - Ish-e dashura ime më bleu një pajisje që ngjitet kudo në mur dhe me të mund të kruaj shpinën. Ajo do të ishte larg meje për 2 javë dhe e dinte që s'kishte kush të ma fërkonte shpinën gjatë kohës që ajo nuk ishte.

#4 - Ajo më dha hirin e nënës së saj dhe u zhvendos në Los Angeles. Kur mendoj se e kam në shtëpi, ndihem çuditshëm.

#5 - Bella Thorne dhe unë kemi të njëjtin tatuazh "young as fuck" dhe unë sigurisht që vendosa ta bëja tek të pasmet.

#6 - Më la 3 plagë me thikë - Një herë gjatë gjithë gjatësisë së gishtit me thikë, një herë në shpinë me kaçavidë dhe një tjetër herë me thikë në parakrah. Besoj se e fitoj unë këtë "lojën"?

#8 - Më dha gruan. Kur u ndava nga ai, fati deshi të dashurohesha me gruan e tij. 

#9 - Do thoja depresion dhe ankth, por jo. Ai më dha HIV.

#10 - Kush do të hidhte një orë Apple? Madje tani mbaj dhe foton e bashkëshortit aktual. E falenderoj për shpenzimin.

#11 - Më la trauma.

#12 - Gjithë seritë e Harry Poter.

#13 - Më dha ndjesinë e vazhdueshme se s'do më duan kurrë me të vërtetë.

#14 - E vetmja gjë nga e cila nuk shpëtoj dot është vetë ajo. Jeton përballë shtëpisë sime.

#15 - Një kuti muzikore që luan këngën "You Are My Sunshine" dhe jo, kjo nuk ma kujton atë. Madje, e di dhe i dashuri im aktual.

#16 - Ankthi gjatë mesazheve. Për shkak të marrëdhënieve të mia të mëparshme, sa herë që dikush më dërgon mesazhe, unë iu shkruaj sikur do jetë hera e fundit që flas se më duket sikur "po shpëtoj veten".

#17 - Dy fëmijë. Njëri është 18 dhe tjetri 21 vjeç. Por janë të mirë, mendoj se do t'i mbaj.

Burimi: Buzz Feed