Street Style

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

Shkruar nga Anabel

19 Maj 2021

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

"Cottage lifestyle" u bë shumë shpejt #trend në TikTok - Në thelb, e gjithë ideja përfshin një vilë të vogël në fshat, fustane me lule, piknikë të bukur, natyrë etj. Ndoshta efekti i këtij trendi, ose thjesht evolimi i modës në përgjithësi i ka bërë ekspertët e modës t'i kushtojnë më shumë rëndësi "veshjeve të fshatit", me të cilat mund të shkëlqeni kudo, në fshat dhe në qytet! Më poshtë gjeni 8 prej veshjeve më të mira.

1. Bluzë me thurje + xhinse me shtat të lartë

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

2. Fustan me lule + çantë kashte

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

3. Pardesy + Paliçeta xhins

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

4. Kostum sportiv + atlete

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

5. Xhinse + Këmishë e bardhë veshur si "xhaketë"

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

6. Fustan treçereksh + sandale kafe, të sheshta

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

7. Xhupat e hollë me rombe + bluzë me jakë 

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

8. Një veshje me kuadrate + çizme deri tek kyçi i këmbës

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

8 'veshje fshati' që duken po aq chic edhe në qytet!

 

MOS I HUMBISNI